Gekken aan de macht! (deel zoveel)

Leuk, uit usenet:

> > Minister Dekker oppert inleveren vakantiedagen ten behoeve van de economie
>
> Minister Dekker was vanwege een werk-vakantie op Aruba niet bereikbaar voor verder commentaar.

Sterker nog: Er was plotseling GEEN reden meer om politiek Den Haag tijdens het zomer-reces terug aan het ‘werk’ te zetten, omdat die amateur Remkes iets heel erg stoms had gedaan. (Lekkere doofpot-affaire weer, trouwens.) Nee natuurlijk niet, je zou toch van vakantie teruggeroepen worden voor de blunder van 1 van je collega’s! Kom nou zeg! Dat je met die collega’s verantwoordelijkheden hebt naar de burgers van een heel land toe, ach, dat vergeten we voor het gemak maar even. Weet je wat? We verzinnen dat het een goede oefening was, en de dreiging was er sowieso wel, want dat ultimatum van Osama liep ook net af.

Staan ze nog raar te kijken als er eens een lekker boos mailtje richting opperhoofd knoeipot gaat. Nee, DAT kan echt niet, dood aan degenen die (zonder schade aan te richten) weten in te breken in amateuristische computer-netwerkjes van de overheid of het bedrijfsleven, dood aan degene die zich schriftelijk op minder tactvolle wijze weet uit te drukken naar de autoriteiten toe, maar een moordenaar even wat verlof geven? Sure, no problem!
Way to go Vrouwe Justitia!

Leave a Reply