My Way

OK Dennis, daar heb je een punt. Ik schrijf soms heel snel en heel direct dingen van me af, dan gebruik ik de vorm van macht die ik kennelijk middels deze website heb verworven, voor het uiten van dat wat me dwars zit, dan bezorg ik bepaalde lezers en lezeressen koude rillingen omdat ik dingen doe die je niet hoort te doen. Ook al is de essentie goedbedoeld, meestal als ik de volgende ochtend zie wat ik heb geschreven realiseer ik me dat ik daar helemaal niet meer 100% achter sta, dat ik het in het net wil overdoen, of dat ik er niet mee geconfronteerd wil worden, zoals ik dat veel te vaak al heb meegemaakt. Je denkt al gauw van “ach, who cares, hoeveel mensen lezen dit nou?” en schrijft er een end op los. Tot mensen je anders aan gaan kijken doordat of omdat je die ‘rare website’ hebt. Maar je hebt gelijk. Ik durf ervoor te staan, geen gelul.

Leave a Reply