Er hoeven tenminste geen batterijen in

En het trilt even lekker, het is misschien zelfs groter, het is warmbloedig en (door en door sl)echt, en het is een soort free entertainment machine. Toch gaan we voor een ander, want we ‘houden’ al zo lang van die ander. Right. Groetjes? Fuck groetjes. Als ze ooit al gemeend waren dan wil ik geen groetjes, ik wil allesbehalve groetjes.

We hadden al de APK Keuring, het ISBN Nummer, VARA Radio, VPRO Radio, persbureau ANP, De DNB, TPG Post, ING Groep, FM modulatie, AM modulatie, ABN AMRO Bank, HIV virus, Station CS en het CD schijfje, en nu hebben we ook BNR Nieuwsradio. Dus vanavond: professioneel nieuws op BusinessNieuwsRadio Nieuwsradio met de BusinessNieuwsRadio Nieuwsradio nieuwslezer, op de radio. Echt een licht dat die nieuwe naam heeft verzonnen, en een wonder dat die er dan nog door is gekomen ook, of ben ik nu gek? Nee, Eugene Roorda heeft hier ook iets over te zeggen…

Leave a Reply