Fietsendieven

Je koopt tegenwoordig al een prima fiets voor 40 euro. En dat zijn dan betrouwbare tweedehandsen, vaak nog opgeknapt ook. Maar nee, er was weer zo’n kloothommel die het vanochtend nodig vond om de Puch van mijn vriendin in zijn busje te tillen toen ‘ie toevallig toch al grof vuil aan het plunderen was in Amsterdam Noord op woensdag 17 februari rond 7 uur. Voor de zekerheid even de details, mocht iemand iets herkennen, laat me weten (mail aan jultus@gmail.com );
600x600
merk/model: Puch Elegance Plus Dames
bruin hard lederen zadel (dus niet het witte origineel zoals op de foto!)
– groen wit zilver gekleurd en bewerkt frame
– zwart hoog stuur
– zilverkleurige fietstassen achterop
– Versnellingen: N7 Naaf shimano

Er zit (zat ws. inmiddels) een yepp zitjeshouder onder de zadelstang, te weten: yepp-montageblok-voor-achterzitje-fietsstoeltje-aa

Als ik ooit iemand een fiets zie jatten moet je me echt tegenhouden! Te lui om iets anders te doen teneinde die 40 euro te verdienen. The lowest of the lowest, dat tinnef. Samen met inbrekers. Mogen ze wat mij betreft in een hol laten verrotten zonder water of brood, no mercy. De Raymond Reddington behandeling, zeg maar.

Leave a Reply