Best knap eigenlijk

Dat het mensen lukt om zo keihard te doen alsof het allemaal vreselijk veel zin heeft, alsof het heel erg belangrijk is wat mensen doen gedurende hun leven. Ze vouwen handdoekjes zo op dat je de naden en randjes niet ziet, en ondertussen vreten ze zichzelf vol naden en randjes. Ze gaan studeren in de hoop dat ze antwoorden zullen vinden, maar om te verbergen dat het niet lukt vechten ze met zichzelf over een middenweg tussen gezond zijn en genieten van het leven. 1 van mijn helden is Aubrey De Grey, die het gewoon niet pikt en zegt: We will find a cure against aging. Opzouten met de vergankelijkheid en de ondraaglijke zinloosheid van het menselijk bestaan. Ik hoop dat eerlijk gezegd serieus mee te maken, dat we voor de keuze komen te staan:

Wilt u op de ouderwetse manier sterven, klikt u dan op “old-school”, wilt u blijven leven, klikt u dan op “immortality”.
Indien u heeft gekozen voor “immortality”, klik dan door via “rejuvenation” naar de door u gewenste fysieke doelleeftijdsklassificatie of “remain body at current deterioration status” als u zo jong/oud wilt blijven als u nu bent.

Leave a Reply