Firefox Extensies

Ook zo moe van die witte schermen overal tijdens het browsen? Ik wel. Daarom gebruik ik al een tijd de Stylish extensie voor Mozilla Firefox. Als je die installeert kun je voor bijna alle bekende websites eenvoudig ‘styles’ activeren. Ik kan de dark-gray styles van Valacar aanbevelen. Gebruik ze al een tijdje voor Google en YouTube. Zo veel rustiger voor de ogen. Valacar is echter geen Nederlander, dus ik heb zijn Google search css even voor Google.nl aangepast; De code ervan is gewoon te copy-pasten door in Firefox via Tools > Add-ons > Stylish > Options > Write een style neer te zetten.
Voor Gmail zijn er ook een paar die ik kan aanraden; Deze is erg donker, en deze gebruik ik zelf.

Dan is er ook nog de AdBlockPlus add-on. Werkt subliem (ik gebruik CĂ©drics Liste uit de standaard-opties).

En natuurlijk windizupdate. Schaf die hele zware Windows update meuk af.

Andere extensies die ik zelf soms gebruik, waarvan ik weet dat ze de boel niet vertragen: Sage, Chatzilla.
Mocht je Firefox’ verbruik wat willen aanpassen, dan kan dat trouwens.

Leave a Reply