Telefoonboekvermelding

Als iemand in een telefoonboek staat, verwacht die iemand dan dat niemand ooit een adres uit een naam zal kunnen destilleren? Het is verbazingwekkend hoezeer mensen verrast zijn als je hun adres hebt ‘achterhaald’, terwijl ze in een telefoonboek staan. Was ook zo verrekte lastig hรจ, zoeken in een telefoonboek, en ook zo verdomde gevaarlijk, dat iemand zoiets durft te doen, zonder kwade bedoelingen! Het moet niet mogen, dat mensen zomaar durven te ontdekken dat iemand ergens woont, is en bestaat! Het zou verboden moeten worden, dat een mens een ander mens een poststuk durft toe te zenden uit respect voor andermans bestaan! Misschien toch maar de politie inschakelen, daar weten ze wel raad met zulke zieke mensen. Schroeft wellicht het bonnen-uitschrijf-quotum wat omhoog, en dat is hard nodig.

(cadeautje voor Harlan Fairfax Carruthers)

Leave a Reply