Prorail Systeembeheer

Kijk, dat is nou geinig. Niet zo lang geleden solliciteerde ik nog bij ProRail, voor systeembeheerwerk, of als assistent IT-figuur. Ze wezen me af. En by golly, ik zou het een stuk beter doen dan degenen die het voor elkaar hebben gekregen om het spoornet urenlang plat te leggen, alleen omdat er een harddiskje stuk was;

ANP – 1 maart 2007 11:07
Treinverkeer Amsterdam gestremd

AMSTERDAM (ANP) – Het treinverkeer van en naar Amsterdam is donderdagochtend rond half tien stil komen te liggen. Oorzaak is volgens een woordvoerster van ProRail een storing waardoor seinen en wissels niet meer kunnen worden bediend.

Het is niet bekend hoe lang de storing gaat duren. In een computer moet een defecte harde schijf worden vervangen waarna het systeem opnieuw wordt opgestart.

Zoiets zou mij niet gebeuren. Amateur-rail dus.

Leave a Reply