Prison Break

De tv-serie die per aflevering 5 keer begint.

Verder best een aardige crime-soap, eigenlijk. Beetje een modern soort cartoon, maar gelukkig allesbehalve pretentieus of hooghartig geschreven, dat kijkt wel lekker weg. En laatst zag ik een SanDisk USB flash drive in beeld, waarbij ze toch heel slim het stukje ‘San’ hadden bedekt met zwarte stift. Had ik verzonnen kunnen hebben! Heb zelfs laatst ook eindelijk mijn eerste eigen Flash USB stick gekocht. Werkelijk een sublieme uitvinding, dat Handy Steno gebeuren van Apacer. Die rubberen dingen van Corsair mogen er ook zijn, maar zijn iets trager.
Het blijft een wonder: Geen bewegende delen meer, geen batterij, en toch maar liefst 4 GigaBytes die ik blijvend op mijn USB stick kwijt kan. En ik kan ‘m al booten met een geheel zelf samengesteld Slax linux Operating System, en dat gaat trouwens best vlot. You gotta fucking love those memory sticks.

Over prison breaks gesproken; Ooit lang geleden ontsnapte mijn oom Robbie ook uit de gevangenis. Het huis waar Robbie in die tijd woonde is vlakbij waar deze foto genomen is:

Suisse

Zusje met Paja, winter 1979(?), Zwitserland
Agfamatic pocket cam shot!

This Post Has One Comment

  1. hankie

    die hond van de foto was toch Paja

Leave a Reply