firmware update

Met al mijn computertechnische hulp en ondersteuning aan anderen vergeet ik meestal die voor mezelf. Mijn eigen spullen laat ik lang liggen, die verwaarloos ik tot het punt dat het echt moet en niet langer kan zoals het gaat. Zojuist dus maar eens keurig die firmware update uitgevoerd op mijn internet-kistje, configuratie ge-reset naar de defaults, en alles weer goed gezet. Tjonge, dat scheelt, de hele verbinding frist er van op.
Nu eindelijk weer eens activiteit in de zon, de lucht is helder blauw dus ik ga een welverdiende portie UV oppikken, dat combinerend met wat lang wachtende boodschapjes en dergelijke die ik hier en daar moet doen. Lekker op de fiets! Ik ben eigenlijk heel erg blij met mijn fiets, een Giant uit 2001 (hybride model, ideaal voor in de stedelijke omgeving), waarvan ik de kleuren altijd verschrikkelijk heb gevonden (blauw-tinten, wit), maar mede dankzij die kleuren is ‘ie nooit gejat. Het ding lijkt op zo’n politiefiets. En soms, ik zweer het je, als ik wat korter haar heb en mijn foute Umbro jas aan heb, denken mensen dat ik bij de politie werk. Een rechercheur of zo, jult special forces, JSF.

Shen Nao, mijn favo wifi merk (Senao) is ook weer back online, trouwens.

Leave a Reply