xcis4all

Zo zit je in de bergen op Tenerife, dichtbij de evenaar (3600 kilometer van Amsterdam vandaan), en zo zit je weer in het naar verhouding duistere Nederland. Eerst even akklimatiseren hier.. ( niet te geloven, ik zie een zonnetje! ;-) Zat in het vliegtuig terug trouwens 4 rijen vóór Brammetje Moskowitz, die (net als ik) gewoon ‘economy’ reisde, wat wel bewonderenswaardig genoemd mag worden.. ;-)

Kom je thuis, na lang van breedband internet verstoken te zijn geweest, ben je ineens weer terug bij je oude vrienden… Na wat jaartjes geleden de fijne lieden van XS4ALL met pijn in m’n hart verlaten te hebben voor het toen snellere CistroN broadband, smijten ze me brutaal weer terug in de leeuwenkuil! Leeftijdgenoot co-vuurpaard ter Haar heeft hier toch weer een geweldig goede deal gefixed voor zijn klanten, ik bedoel, lekker die extra 50 MB homepageruimte, newszilla en wat al niet meer, allemaal bij ‘s lands beste… Danny bedankt!
Het idee schemerde natuurlijk al wat in augustus; Op deze foto zien we van links naar rechts: Ruben “Tjoeketjoeketjoek?” Raijer, Marcoh (demon), Niels Raijer (ex-demon), Erik Bos (xs4all), Danny ter Haar (cistron) en Cor Bosman (xs4all), die overigens geen bier drinkt, ook al lijkt dat hier wel zo.

U wordt maar verwend !

This Post Has One Comment

  1. Lara

    Welkom terug en wees er zeker van dat Nederland u gemist heeft.

Leave a Reply