Mooi weer

Velen onder u vragen zich af wat die foto hierboven te betekenen heeft. Wel, mijn Minolta camera is stuk, iets raars electronisch wat buggy doet, dus ik hoop dat ‘ze’ ‘m kunnen fixen, en anders moet ik maar een nieuwe krijgen want deze bug heb ik niet veroorzaakt. Firmware her-updaten hielp trouwens niet, nee.
De enige camera’s die ik hier nu nog heb zijn mijn cam in mijn mobiele telefoon, en een oude High-8 van SONY, maar dat is meer een filmcamera.

Verder wilt u weten hoe het nu allemaal zit en is gegaan met die liefde van afgelopen zomer. Wel, we (G en ik) hebben het een tijdje aangezien en geprobeerd, maar een relatie zat er ondanks wat overeenkomsten niet in. Voor haar vooral omdat ze niet met het leeftijdverschil om kon gaan. (Ik zat daar niet zo mee, maar zij wel, en dat was jammer, maar er was voor mij wel iets van te begrijpen.) Voor mij omdat ik haar toch eigenlijk niet helemaal begreep, nog afgezien van haar leeftijd is het een rare meid met een boel probleempjes. Dat zegt ze zelf ook, dus alla. Ik wil een vrouw die voldoende van haarzelf houdt, niet dat gezeik ;-) Enfin, we zijn beiden wel wat interessante en leerzame ervaringen rijker, en hebben er geen negatieve herinneringen aan overgehouden, dus dat is fijn. Recent nog even een geleend boek van haar teruggekregen en ik heb haar een iPod die ik niet gebruikte voor erg weinig geld verkocht. Dus ik mag weer verliefd worden. Vrouwen opgepast! ;-)

Leave a Reply