Preutsss

Deze foto is genomen bij mijn voordeur, vlak voordat ik deze ingelijste Fenn weg heb gehaald. Ik dacht; “Kom, laat ik daar eens wat vrolijks ophangen, het ganse trappenhuis hangt immers vol met spul van andere buren, er mag ook wel wat van mijn gading tussen.” Nog geen dag later belt er een buurvrouw bij me aan, dat dit “toch wat te” was. Denk je in de tolerante Jordaan te wonen. Niet dus.

Update zaterdag 30 september: Fenn hangt er nu weer, nadat ik er iets heel erg saais voor in de plaats had gehangen. De buurvrouw had dit niet gelezen, nee, ze gaf uit haarzelf toe dat het onzin was, want beneden hing immers ook zoiets van een ander. Ja, je maakt wat mee als je die rare amsterdammers tegenkomt. Nu stink ik naar rook, want ik moest even iets komen drinken. Voelde zich vast schuldig..

This Post Has One Comment

  1. Michiel de R

    Hehehe, staat wel vreemd, zo’n foto in het trappenhuis. Maar waarom eigenlijk? Geen idee. Ik kan er overigens niks aan ontdekken dat “te” is. Er is niet eens een halve tiet te zien. Ga je het nu weer proberen met iets anders? Gewoon doorgaan!

Leave a Reply