Verboden berichten

Gezien de omstandigheden (en het waarheidsgehalte van sommige berichten hier) kan het gebeuren dat sommige gevoelig liggende publicaties op jult.net plotseling onzichtbaar gemaakt worden. Deze site telt namelijk veel meer bezoekers dan me lief is, zo onderhand. Weet eigenlijk niet of ik daar wel zo blij mee ben. Niet alleen familieleden, ouders, zussen, neven en nichten bekijken deze site, ook dichtbije vriend(inn)en, (ex)collega’s, google-cache, (al dan niet toekomstige) werkgevers, The White House, de politie, aivd, de minister president (althans, het IP-adres van zijn woning), Willem-Alexander Claus George Ferdinand van Oranje-Nassau en andere bekende nederlanders komen graag op z’n tijd spieken, dus: Wil ik nog enige privacy genieten, dan moet die hier in ieder geval niet openbaar gemaakt worden.

Leave a Reply