Eikels

Inderdaad zeg.
Het ‘Normen en Waarden Kabinet’ Balkenende 2 wil weten wat voor eikel jij eigenlijk bent. Voor de beantwoording van die vraag heeft men watvooreikelbenjij.nl gelanceerd. Aan de campagne hebben ze – vraag mij niet hoe – ruim 1 miljoen euro besteed. Serieus. Na de geflopte ‘Normen en Waarden site’ 16miljoenmensen.nl (kosten 294.000 euro) mocht het natuurlijk niet nòg eens mis gaan. Maar goed, de vraag van de regering is nu dus niet òf je een eikel bent, maar wat voor soort eikel je bent en waarom je zo’n eikel bent.
Wie zijn zij om ons op zo’n toon toe te spreken? Was die regering ooit niet gekozen door het volk? Wat hebben zij nu gedaan om zich zo’n arrogante houding aan te kunnen meten? Tijd om de ministers eens wat vragen te stellen: Kijk bij Wat voor eikels zijn jullie?

Leave a Reply