Jack for president

Voor iedereen die helemaal bij is met Season 5 van de serie “24” (dankzij bittorrent) is er dit erg komische logboek van Jack Bauer. Van de geheime maker heb ik eindelijk los weten te peuteren dat dit hilarische myspace profiel ‘gewoon’ door een crew-medewerker van 24 wordt onderhouden. Die wetenschap maakt het nog grappiger dan het al was: Je ziet het helemaal voor je hoe samenwerken met Kiefer en de hele meute soms ‘lastig’ kan zijn.. ;-)

Heb overigens zelf ook een profiel op myspace, net als op hyves. Beiden zijn steeds minder serieus te nemen, maar als je ze wilt vinden heb je ze zo gevonden. Ik loop er niet zo mee te koop omdat ik eigen sites belangrijker vind. Profielen op die community-sites zijn eigenlijk een soort ‘opstapjes’ voor het echte werk, waar dit (jult.net) onder moet vallen. Best maf, maar bij mij gaat het andersom; Ik had eerst een homepage, allemaal eigen pagina’s en logboekjes, en mengde me later alsnog in de vriendjes-lijstjes op cu2 enzo, omdat de contacten en banden met mensen meteen veel directer zijn. Hier op jult.net durven veel mensen helemaal niks te zeggen, omdat het voelt alsof ze zich in mijn woonkamer bevinden (of iets van die orde). Bij zo’n myspace heb je dat niet, daar is iedereen ineens weer een beetje ‘gelijk’, draagt iedereen hetzelfde uniform, heeft iedereen dezelfde rechten en dezelfde baas, daar kun je nog per ongeluk iemands vriendje worden. Zo ben ik nu dus friends with Jack Bauer en Jenna Jameson. :-)

Leave a Reply