Referrerspam blocklist

Mijn inmiddels wereldberoemde shit-referer block-list heeft afgelopen dagen extensieve updates ondergaan. Er is weer een nieuwe zooi rot-domeinen door klootzakjes geregistreerd, namelijk. Dat gaat tegenwoordig in golven, nu zijn het weer allemaal spaanse domeinnamen, en namen met spelfouten erin, waarlangs men u wmf files opdringt (in de hoop het zombienetwerk nog verder te kunnen uitbreiden natuurlijk). Om zwaar depri van te worden. Vooral ook de termen die gekozen worden. Dat er mensen zijn die veronderstellen dat er grote belangstelling moet bestaan voor zaken als “penectomy” is toch werkelijk te ziek voor woorden?

Mocht je ooit een merknaam of domeinnaam willen gaan gebruiken en registreren, dan kan ik je aanraden de ‘strings’ die in mijn block-lijst voor komen niet te gebruiken.

Leave a Reply