Stoute Juultje strikes again

– Als je de Flash plugin liever niet installeert, dan zijn de You Are A Fucking Moron toons reden genoeg het toch even te doen..
– Oh en toen ik met mijn nieuwe antennetje laatst even mijn straat scande op open wireless Access-Points vond ik onder andere 2 knalharde signalen waarbij men nog nooit van enige vorm van beveiliging gehoord bleek te hebben. Fijn, die extra anonieme identiteiten op internet. Zal de AIVD blij mee zijn. Bij 1 van de 2 heb ik mezelf, samen met de eigenaar(s), even als allowed MAC in hun SpeedTouch erbij geschreven en de zaak netjes dicht gezet. Backup internet-verbindingen bij andere providers zijn namelijk wel handig, thank you very much. ;-)
– Ach ja, en met die hernieuwde anonimiteit zat ik wat rond te kijken op lang niet meer geraadpleegde underground IRC-kanalen, alwaar ik met een Poolse hacker in gesprek kwam, die mij enthousiast attent maakte op het all natural bestaan van Ewa Sonnet. Toen ik ‘m vroeg of het soms met Tsjernobyl te maken had kreeg ik een boel smileys te zien. :-) Ze zingt ook. “I want to clearly emphasize at this point that what I do as a model is treated by some people completely erroneously and stereotypically. Just because one can find plenty of my topless photos on the internet doesn’t mean, after all, that I am some kind of ‘slut.'” Beetje jammer dat ze rookt.
– Als klap op de vuurpijl ontving ik hedenavond een geinig resultaat van het illustere denkwerk in spam-robot-software. Subject: lul ;-)

Leave a Reply