TNT Post Service

Service. Right.
Het is NIET mogelijk om een afspraak te maken over het tijdstip van bezorging; het is ook NIET mogelijk om pakjes ‘s avonds of in het weekend te laten bezorgen. Verrek, dan zijn mensen dus niet thuis als u langs komt hè, nee. Gut, wat raar nou. Niet iedereen heeft buren die met pakketpost te vertrouwen zijn. Niet iedereen heeft de loterij gewonnen, tijd zat en een betaalde dienstmeid die altijd aanwezig is tijdens TNT TPG-bezorg-uren om de deurbel te horen en de post aan te nemen. Tussen hoe laat en hoe laat bezorgen ze dan wèl, eigenlijk? Kun je nagaan hoeveel zinloze ritjes die TNT/PTT-wagens maken, hoeveel benzine ze daarmee verknoeien. Kondig de rit dan gewoon aan, lijkt me. Dan zijn we op de juiste dag op de juiste tijd thuis. Stuur anders meteen een kaartje, dat het pakje klaar ligt om door u afgehaald te worden van het postkantoor.
Gezeik altijd met die pakjesbezorging. Vrij vragen en afspraken verzetten, alleen maar om thuis te kunnen zijn voor die geweldige ‘service’ van The Post Group. Huisarrest alleen voor TNT. De wekker zetten om de bel te horen. Vroeg op voor de bel. Op je vrijgenomen dag niet uitslapen want TPG kan komen. Wachten op de bel. Ramen open, ook al is het ijskoud, zodat je de auto van TNT beneden voor de deur hoort brommen, omdat de bel het misschien niet doet, en je niet weer een dag extra wilt wachten omdat het pakje pas de volgende dag na 10 uur op het postkantoor kan worden afgehaald. Vergeet u niet uw legitimatiebewijs mee te nemen? Anders kunt u nog een keer op en neer.
Vooral ook geen hoofdtelefoon opdoen, want dan hoor je de bel niet. Niet naar die film gaan kijken, want dan hoor je de bel niet. Niet gaan stofzuigen, want dan hoor je die fucking bel niet. Niet net onder de douche staan of op de WC zitten als ze aanbellen, anders is de tweede bezorgpoging mislukt. Dan loopt je kostbare pakje nòg meer kans op beschadiging door die gehaaste retour-postkantoor actie van de achteloze “oh was dat pakje breekbaar? stond er niet op, meneer” TPG-persoon. Tweede bezorgpoging mislukt. Da’s raar, ik was gewoon thuis. Waar het pakje vandaan komt vullen we ook maar niet meer in op het “Wij troffen u niet thuis aan.” kaartje; Who cares, right? U kunt contact opnemen met de TPG klanten-service. Dat impliceert dat ik klant zou zijn, terwijl ik geeneens een keuze heb. Ik ben met handen en voeten gebonden aan de PTT voor hun service in dezen. Nou ja, service. More like slachtofferhulp, TPG Post Slachtofferhulp.

This Post Has One Comment

  1. BOK

    Huh? Ik heb eergisteren helemaal niks geschreven vanaf mijn PC op het werk… hoe kan dat?

    Nou ja, deze post vond ik dan wel erg herkenbaar EN ik wou je bedanken voor de blocks.conf. Bij deze!

Leave a Reply