20 lullen

Julius Lullius is te lief voor zijn fans want alwรฉรฉr een mp3 !
Luister jezelf NU GRATIS een depressie in middels het ultra-arrogante luistercijferkanon van Amsterdam!

 • boos op de wereld intro
 • toen bleek hij GEEN pedo te zijn (het milf verhaal)
 • de jeugd zonder toekomst
 • leo verhoef
 • onderbroekenlol
 • ook mijn luisteraars zijn zaterdag welkom in Utreg

Processing voor deze microfoontjes is ditkeer wat te zuinig, achteraf ook iets teveel hoog voor mijn smaak. (We leren al doende..) Deze keer is de mp3 gemaakt using: -V7 -B192 –vbr-new -q0 –lowpass 18

This Post Has 6 Comments

 1. Obuma

  Zo..die gaat Obuma vandaag eens mooi luisteren….

 2. FM

  geweldig! vet ontspoorde shit juul, zo ken ik je weer!! :-))
  alleen eh.. het westelijk halfrond? wij liggen in het oostelijk halfrond, toch?

  liefs F

 3. jult

  Yeah yeah yeah. Deze zit vol met de versprekingen. Ik hoorde ze zelf ook, maar ik had geen zin het over te gaan doen. Er is wat te zeggen voor het maken van fouten in the heat of the moment, nietwaar? ๐Ÿ˜‰

 4. Bern

  Twisted motherfucker ๐Ÿ™‚ Nu weet ik waarom ik ook-al-weer fan was.

 5. Michiel

  Mooi, nu heb ik ook eens wat te doen tijdens m’n werk. ๐Ÿ™‚

Leave a Reply