Ad Pepper is een lul

En bedankt voor het verpesten van één van de goede dingen die het internet in Nederland rijk was; Nedstat. Sinds die hufter met zijn pop-up add pepperspray Nedstat heeft overgenomen, lijkt het of al mijn webpagina’s met zo’n nedstat-tellertje erop plotseling gemene adware of spam-scripts bevatten. Wat een kakkerlakkenstreek! Teleurstellend dat zelfs nedstat haar ziel zo achteloos verkocht heeft aan het grote geld en de gebakken lucht van de adverteerders. Alsof er iemand gediend zal zijn met pop-ups, alsof er iemand op zal klikken. Ad Pepper kan zijn tellers en zijn Webstat4U rommel daar steken waar het donker is. Hij heeft me wel een boel werk verschaft ineens; Zeg maar gedag tegen alle nedstat tellers (en dat zijn er flink wat) die ik uit al die pagina’s moet slopen.
Mocht je als bezoeker op een website van mijn handen nog een pop-up aantreffen, laat het even weten, want dat kan namelijk niet kloppen. Ik verlaag me niet tot pop-ups of pop-unders, ik doe eigenlijk sowieso nooit aan banners of reclame-advertenties, zeker niet als die van opdringerige aard zijn.

Leave a Reply