Iapetus

Valt jullie lezers ook op dat ik bijna nooit meer schrijf over mijn dagelijkse leven? Over de door mijn moeder gemaakte pesto die ik bijna op heb en het feit dat ik de geweldige winkel Stox heb ontdekt enzo? Er is niet zoveel te melden over mijn leven nu. Zou ik dat wel doen, dan zou je je alleen maar zorgen gaan maken. Als je dat erg mist op deze site, neem dan eens wat rust en tijd achter je scherm en lees mijn tijdloze schrijfsels from before. Ze zeggen alles vaak zo goed, dat herhaling ervan mij niet echt motiveert.

Ken je dit 6 pagina’s lange verhaal rond die eigenaardige satelliet van Saturnus al? Op een paar details na behoorlijk geloofwaardig, net als NASA’s Smoking Gun, de zogenaamde secret transmissions. Mocht je ook dat nog niet kennen, hier is die film. Ach, waarom zou NASA ook meer te vertrouwen zijn dan de rest van het neo-conservatieve stelsel?

De beste opmerking die ik deze week op internet tegen kwam:
Er moeten sociale werkplaatsen komen voor hoogbegaafden (die immers als weinigen de barbaarsheid vh economisch systeem ervaren).

Leave a Reply