Wat niet weet, wat niet deert..

Security by obscurity. Ik begin vast met het kantoor van bumastemra, en wat nieuwsgierige aagjes van de politie;
Hoe zorg je ervoor dat zij jouw site of mp3 niet kunnen laden? Copy-paste 1 van de volgende 2 stukjes code in een file die je .htaccess noemt, en plaats die in de map waar je mp3-tjes host:


Order Allow,Deny
Allow from all
# colt range from ip3bs.bumastemra.nl
deny from 212.78.179
# politie-smurfen:
deny from 194.151.195


Order Allow,Deny
Allow from all
deny from 212.78.179
deny from 194.151.195

Simpel en doeltreffend, dacht ik zo.
Meer ‘verdachte’ IP-ranges vind je hier en natuurlijk in de lijsten van methlabs!

En ja, ik leef nog, hoor. Zit met andere dingen aan mijn hoofd, en heb bovendien veel teveel te vertellen. Plus natuurlijk dat die arrogante zeikerds van buma en sena roet in het eten hebben gegooid wat mijn vrijheden betreft. ‘Dan gebruik je toch alleen rechtenvrije muziek?’ of ‘Dan draai je toch helemaal geen muziek meer?’ zijn in dezen geen oplossing, trouwens. Ze hebben gewoon met hun poten van mijn creaties af te blijven. Ze mogen blij zijn dat ik gratis sponsor speel voor hun melkkoeien.

7 Replies to “Wat niet weet, wat niet deert..”

  1. Welnee.
    Ik geef de nieuwelingen even de gelegenheid een plaats in Google te verwerven 😉

    Zeker vóór 1 oktober lever ik weer een episode af.

  2. Reken er niet op, ik meld me voor vandaag en morgen ziek. Ik heb wel onderdelen/items af, maar weet niet of ik die los of gemixed ga opleveren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *