Vreselijk domme gasten.

Echt heel erg dom weer, die lieden die dat geknoei in Londen op hun geweten hebben. Ik stoor me dan ook mateloos aan die zogenaamde experts die dit “intelligente mensen” en “doordachte acties” durven te noemen. Wat een onzin! Als er iets dom is, dan is het dit. Want wie hebben ze ermee?
Een paar (relatief arme) onschuldigen in het openbaar vervoer. De rijke ‘belangrijke’ mensen zitten veilig in hun dure auto’s, bunkers of hotelletjes, dus die raak je er echt niet mee. Die voelen er niets van. Hoeven alleen maar medelijden te veinzen. Ergo: Alles aan die aanslagen is volkomen zinloos, nutteloos en dom. De aanslagplegers zijn de domste mensen die Londen kent; Bloody retards met onderontwikkelde hersens en sterk achterhaalde middeleeuws debiele standpunten. Alle Engelsen weten dat nu zeker.

Plus dat iedereen op aarde een nog grotere hekel gaat krijgen aan alles wat maar met religie (vooral de islam) te maken heeft. Of was dat ook de bedoeling? De conclusie is namelijk dat gelovigen heel erg dom bezig zijn. Stupide acties als dit onderstrepen die gedachte, en dus zal de aanhang voor een geloof (de islam, met name) alleen maar slinken. Dit is derhalve GEEN overwinning voor die reli-freaks, maar een ernstig verlies, ze zullen hier zwaar onder lijden. Terecht, want welke gek gelooft er nou nog in een allah? Enige wat men ons wil laten geloven is dat er uit naam van een paar halve gare zandvreters aanslagen worden gepleegd (op notabene veel van hun eigen aanhang) in het o.v. van een grote stad. Hoezo “intelligente doordachte acties”? Laat ons niet lachen!

Dan heb je natuurlijk ook de experts die menen dat we er weer allemaal aan herinnerd worden hoe belangrijk de war on terror is. “En da’s best belangrijk! Vraag maar aan Bush en Blair.”
Juist niet, zou ik zeggen, want alweer blijkt dat die war on terror geen ENKEL aantoonbaar effect heeft gehad tot nu toe. Men mag zich alleen maar nog meer gaan schamen dan men al deed, dat men dit zogenaamd niet zag aankomen, en niet kon voorkomen.

Leave a Reply