ZorgVeroorzakers

Tot mijn verbazing vond ik gisteren (zaterdag 2 juli) deze brief bij mijn post, waarin Agis mij verzekert van grote zorgen. Het moet maar eens afgelopen zijn met dat voetstuk waar die verzekeraars gebruik van maken. Ze doen alsof we alléén maar blij mogen zijn dat ze bestaan; Meneer, u zou maar zorg nodig hebben! enzo, terwijl ze meer dan 500 euro per jaar van me vangen, en daar welbeschouwd bar weinig voor teruggeven, en dan nog gaan dreigen (want zo komt het over) zomaar uit het niets verzekeringen te be-eindigen. Like, WTF?
Ik heb op die brief dus net gereageerd via hun website, en heb ze het volgende geschreven onder de menu-keuze “Klachten”:

Aangaande uw brief van 28 juni (die heeft er overigens 4 dagen over gedaan eer die bij mij in de bus lag), waarin u dreigt mijn verzekering stop te zetten.

1. Ik heb de afgelopen maanden geen “Verzoek om informatie” met een vragenlijstje van u mogen ontvangen, en derhalve ook niets teruggestuurd.
2. Ik ontvang zo veel tegenstrijdige berichten en spam van uw bedrijf, dat ik heus niet alles op de letter zal gaan lezen. Hoefde ik vroeger met ZAO ook nooit.
3. Sinds wanneer is mijn verzekering bij u, waar ik veel voor betaal, plotseling Opt In geworden, en schrijft u zomaar mensen (die keurig betalen) uit?
4. Stel dat ik op vakantie zou zijn (niet ongebruikelijk in deze periode), dan zou ik er bij thuiskomst achter komen dat u mij uitgeschreven zou hebben!?! Wat is dat voor truuk om mensen geld af te troggelen? Wat is dat voor ZORG?
5. Ik weiger met uw dure telefoonnummer te gaan bellen voor een probleem wat u zelf de wereld in heeft geholpen. U krijgt naar mijn idee al voldoende betaald voor hetgeen u doet. Wat doet u eigenlijk, anders dan mij een pasje geven?
6. Dit invul-formulier op het web zeurt non-stop over een maximaal aantal letters wat ik hier zou mogen neertypen. Ik zou er ZIEK van worden, dan kunt u misschien eindelijk eens wat zorg verlenen in plaats van veroorzaken!

Leave a Reply