Op het matje geroepen!

Brekend met alle podcast-regels is aflevering 13 met onmiddelijke ingang offline gehaald, De Directie was namelijk niet zo blij met enkele delen uit de inhoud ervan. In afwachting van nadere orders van De Directie moet ik de show òf helemaal over doen, òf mag ‘ie weer terug online, daar wordt op dit moment druk over vergaderd.
u p d a t e
De Directie heeft besloten mij de show niet over te laten doen. We zijn tot een compromis gekomen; Mits ik snel genoeg een 14e Aflevering online plaats, en daarin een aantal rectificaties plaats, de fouten herstel zeg maar, dan archiveren wij deze 13e show als zijnde deels in strijd met de standpunten. “Fouten maken is nu eenmaal menselijk,” aldus De Directie, “we begrijpen dat het half drie ‘s nachts was, en je niet de helderheid van geest had om dergelijke missers te voorkomen, Julius” was het eind-oordeel van De Directie. Wat is mijn directie toch lief. Gauw een 14e show opnemen dus maar ;-)

This Post Has 6 Comments

 1. Martijn

  Ondertussen zwerven de “illegale” versies 13 rond op het internet….

 2. Fluox

  Jult the bootleg 😀
  Wat een watjes die directie

 3. fred.t

  Vraag me werkelijk af wat er nou niet klopte aan de inhoud van afl. 13. Twee keer beluisterd maar nix afwijkends gevonden. De Directie beschikt blijkbaar over een heel klein beugeltje waar werkelijk niets doorheen kan.

 4. Fluox

  Perfectionistisch top ob het bot die lieden. Bijna niet podcast-like. Wellicht een handtekeningenactie starten ter vervanging van de directie.

 5. jult

  Volgens mij is het onzekerheid van De Directie, maar dat mag ik niet te hard zeggen, anders word ik geschorst. 😉

 6. Fluox

  Zielig hoor om je onzekerheid op je creatieve medewerker bot te vieren. Het wordt tijd dat je stevig voor jezelf opkomt Jult!

Leave a Reply