Kiss your romance goodbye

Bah. Al die domme lui die maar meteen hun oordeel over je klaar hebben als ze nauwelijks de tijd hebben genomen je site te bekijken, ongeduld en gebrek aan mensenkennis rule, big time. Waar is de passie, de devotie? En dan al dat achterlijke geklooi met drugs. Moet ook allemaal maar aan de wiet hier in Amsterdam, overal ruik je die gore zoete walm. En dan die zwembaden in NL tegenwoordig, wat een farce! Ik zal wel verwend zijn met mijn opvoeding van (en bekendheid met) zwemmen in (chloorvrije schone heldere) rivieren en duiken van rotsen in zuid-Frankrijk ofzo, maar volgens mij weten die nederlanders helemaal niet meer wat zwemmen is. Allemaal enge gereguleerde kostbare ingewikkelde shit met onduidelijke niet werkende kluisjes, zwemkleding-voorschriften, en op borden bij duikplanken “zweefduiken verboden” ofzo(???), dat is; ALS er al een fatsoenlijke duikplank is, want echt duiken doen ze natuurlijk niet meer. Dus zijn ze ook allemaal veel te dik, die kids, bewegen is er nauwelijks bij in een zwembad hier. Miezerige kleine lage rot duikplankjes, waar irritante onopgevoede marrokanen en turken de boel terroriseren en doen alsof het hun plankje is, en maar ongevraagd voordringen, en niemand die er wat van durft te zeggen behalve ik, allemaal doen ze het in hun broek van angst dat ze dan misschien ‘discrimineren’ of dat ze een hele bende van die normloze klote-pubers achter zich aan krijgen.

En waar zijn ook de mensen met gevoel voor romantiek gebleven? Allemaal dat saaie gedoe. Durven meisjes nog een steentje tegen je ruit aan te gooien? Nee, want ‘s avonds laat durven ze niet meer alleen de straat over, en als ze verliefd zijn moeten ze oppassen dat ze niet voor slet worden uitgemaakt, och och, want oh wee als ze er nog moeite voor willen doen ook, dan moeten ze wel heel erg desperate zijn. Tuurlijk. Of nee, als ze ├Ęcht mooi zijn dan krijgen ze de overbevolking aan agressieve mannetjes achter zich aan. Vandaar ook altijd die nietszeggende ‘vriendjes’ everywhere. Dat kan zichzelf gewoon helemaal niet meer beschermen ofzo, dus hebben ze allemaal hun chaperone. Alleen zijn has somehow grown to be extremely uncool. En wat erg ook dat je nog steeds mensen hebt die zo denken. If you don’t use it, you’ll lose it, dat is mijn advies ;-) Dat ze het volhouden, die adios-jongeren. Ik zou hier zo moe van worden. Alsof je dat er nog bij kunt hebben ook.

Leave a Reply