Another year, another dollar

Bestaat er irritanter weer dan dit? Fucking koud, nat èn harde windstoten. Mooie afsluiter voor een vrij moeilijk jaar. 2004 was voor mij een bijzonder, en vooral intens alsook teleurstellend* jaar. Opvallende gebeurtenis was natuurlijk mijn breuk met BNRNR, de ‘ontslagprocedure’ van deze ‘werkgever’, die op zijn zachtst gezegd niet helemaal verliep zoals die had kunnen verlopen. Officieel moet ik mijn smoel houden over de hele zaak, dat zou ik doen op een aantal door mij (en ‘mijn’ advocaat) opgestelde voorwaarden, waar men zich aan zou houden, maar waar men met de pet naar heeft gegooid. Zo heb ik (onder andere) in totaal bijna 8 gigabytes aan data niet van ze mogen ontvangen, die toch echt mijn bezit waren. Lekker belangrijk! hoor ik u zeggen, maar; JA, dat was het, waardevolle data. Men was daar zo bang voor het ‘monster‘ dat men zelf verzonnen had, dat het ‘monster‘ zijn spullen niet eens meer zelf mocht komen afhalen. In plaats daarvan kreeg het gruwelijk gevaarlijke ‘monster‘ een bergje rommel op een harddiskje waar het ‘monster‘ helemaal niet om had gevraagd (waaronder deze cam-shot). Dus, fair is fair, dan houdt het ‘monster‘ zich ook niet 100% aan de afspraken. ;-)
Om te beginnen wens ik ze dan ook een onprettige kerst. Hè moet dat nou, negatief doen rond een feest voor de vrede? Ja, dat moet. Want dat verdienen ze. En om mijn onprettige kerstwens kracht bij te zetten heb ik een paar zéér rake bijdrages verzameld van mijn goede vriend Sean Kennedy uit Canada, voor al diegenen bij BNRNR die zich aangesproken mogen voelen, eat your heart out;
Work Hard
Corporate Whore
Money
Bad Support
Falling Chair
Working rights
Rerun Radio
Corporate sentencing
What I need
Midlife crisis
Youth

* op een paar dingen (en mensen) na dan…

This Post Has 6 Comments

 1. DucSloerie

  Vreselijk die werkgevers die denken dat ze alles kunnen maken… mijn vriendin zit nu ook midden in een dergelijke vervelende situatie, eerste overwinning geboekt en ja hoor, komen ze weer met een heel ander verhaal wat uit de duim is gezogen…
  Sterkte en hopelijk wordt 2005 beter 🙂

 2. Don Juan

  Dat waren nog eens tijden :->

 3. Don Juan

  Aangezien het niet voor mij bestemd was:

  PRETTIGE DAGEN!

 4. jult

  Ja, jij ook! 2005 wordt inderdaad beter. Overigens wil ik nu ook weer niet zeggen dat het zo’n ramp is om daar niet meer te werken, maar de manier waarop het is gegaan, mwoa, kon beter dacht ik zo. 😉

 5. Don Juan

  We komen er wel 🙂

 6. The Dutch Man

  “let’s celebrate the birth of our god by crucifiction of another god running around with a dead rabbit giving each other easter eggs from cows with hormones” (Sean K.)
  haaha, prachtig, ik kende die man niet Juul, thanks!

Leave a Reply