SuprNova.org

Over supernova’s gesproken. Dit is spannend. En wist u dat die aardbeving met tsunami van laatst een energie vertegenwoordigden gelijk aan die van 9500 atoombommen? De beving heeft er zelfs voor gezorgd dat de aarde dichter bij de zon terecht is gekomen, onze planeet maakt zijn ronde nu sneller, zodat een etmaal 2,68 microseconde korter is geworden. En dat terwijl onze dagen al zo veel uren te kort waren :-)
Er staat ons trouwens nog een gezellige tsunami te wachten, dankzij een afbrekend stukje La Palma. Ik voorspel dat wij die gewoon nog gaan meemaken.

suprnova quits
Bittorrent sites are like the Hydra’s heads; you kill one, 10 new ones appear. The MPAA/RIAA are losing this battle, no matter what they do. The files will go underground again, and will be of higher quality.

Update: Uit zeer betrouwbare bron heb ik vernomen dat eXeem over een paar dagen public gaat :-) Mocht je nog niet weten wat het is, luister naar het interview met Sloncek, de man achter suprnova. En ik verzeker u, eXeem zal de grootste nachtmerrie worden die de hypocriete oplichters van de MPAA ooit gehad hebben. In a way hebben ze die over zichzelf afgeroepen, dat is nog wel het leukste van het hele verhaal. Er gaan al geruchten over een IP-adres codec plugin (encryptor/decryptor) en secure shelled transfer-opties.

Leave a Reply