Best Wel een beetje (lulligvoorme) 6

Bijna fluisterend (en wat filosofisch en ‘deep’ ditkeer) reken ik alle luisteraars weer tot persoonlijke vrienden in Aflevering 6 van deze obscure internet-tractatie. Met onder andere:

– Mijn doortrek (recorded with my iriver iHP-140)
– Sharpening (het script, mag wel wat minder hard werken dan default, zie hier hoe)
– Oud collega’s en hun internet-angsten, ik ben niet wie je denkt…
– Het hoe en waarom van de raids op torrent-link portals en nog wat…

83 kbps, encoded using RazorLame and this commandline:
-V8 –vbr-new -q0 -B160 –lowpass 15.5 –lowpass-width 2 –athaa-sensitivity 1

This Post Has 4 Comments

 1. bientje

  jult, wat een gebiecht!
  mooie binnenkomer trouwens

  vaker doen.

  Coby & Sabine

 2. agogo

  Ik moet nog luisteren maar kan bijna niet w88. Fijn dat je hem weer in MP3 beschikbaar heb staan. Blijft dat zo?
  Fijn weekend.

 3. jult

  Ja, ik dump een mp3 als podcast-feed, maar de archivering blijft in Ogg Vorbis. Dat kan ik technisch gezien bolwerken enzo.

  Overigens ben ik niet zo in vorm de afgelopen maanden, er is nog niet 1 aflevering geweest waar ik zelf echt tevreden mee ben. Dat komt nog wel, hoor. Het is gewoon flink wennen weer wat met mijn stem te doen 😉 en ik maak een vreemde tijd door, beetje ongezond gevoel eigenlijk, en op liefdesgebied, tja, klote. Dat verberg je niet, ook niet in een rivercast 😛

 4. richard

  Zojuist je show gehoord en wel interessante gedachten. Alleen, je stelling dat Internet het normale leven vertolkt is een tikje lastig: juist het gebrek aan regels brengt het beste maar zeker toch ook het slechtste in de mens naar boven. Niet bepaald een volledige weergave van het normale leven. Gelukkig ook maar: zou een saaie boel worden op het Net.

Leave a Reply