Poep aan je duim door het afvegen

Waarom ik ‘zo negatief’ was op deze site, werd mij (alwéér) in een e-mail gevraagd. Nog afgezien van het feit dat lekker negatief zijn heel erg leuk en grappig is ben ik het niet eens met dat oordeel. Want alles waar ik niet over schrijf, daar ben ik heel erg blij en gelukkig mee ;-) Dat is waarom ik er niet over schrijf, omdat ik die dingen niet hoef te veranderen. Uit protest, tegen de negatieve dingen, klaag ik erover, in de hoop dat ze beter worden natuurlijk. Niet dat ik de illusie heb dat het ook werkt, ik ben niet voor niets een positief nihilist. Maar vooruit dan;

Dingen waar ik uitgesproken positief over ben de laatste dagen (ik kan het best, hoor, maar het staat zo ‘ik heb niets beters te schrijven’):
Mijn nieuwe operating-system boot-disk van Western Digital. De WD360ADFD, naar men zegt op dit moment World’s fastest SATA drive. Kennelijk zo nieuw dat ‘ie nog niet eens op hun eigen site staat. Toch was ‘ie niet duur. Maar wat een geweldig snelle disk inderdaad! I say WOW! Omdat ik ook voor mijn zus een PC in elkaar aan het zetten ben heb ik er meteen 2 van gekocht, via dat geweldige pricewatch systeem. Daar zou Tweakers.net ooit nog een prijs voor moeten krijgen, zo’n mooie uitvinding. En zo effectief! De enige plek waar de klant echt koning is, onder meer dankzij die Shopsurvey optie daar. Wel heb ik ontdekt dat kopen in Duitsland vaak goedkoper is, zelfs MET de verzendkosten naar das Ausland erbij. Heb je wel het probleem dat als er iets mis is, je natuurlijk wat meer afstand hebt enzo, maar voor sommige artikelen kun je de gok wagen.
Waar ik ook erg over te spreken ben is Venco, en wel hun Salmiak-rondo’s. Verslavend. Moet ik eigenlijk niet kopen, gaat te snel op. In dat verband ben ik ook happy met mijn nieuwe tandarts. Laatst contrôle gehad, en mondhygiëniste Yvonne was zo blij met de kwaliteit van mijn gebitsverzorging dat ik dat gewoon even moet vermelden. :-) Ik pruts tegenwoordig dagelijks met stim-u-dent stokjes terwijl ik naar iets aan het kijken ben, op tv of op PC, en dat werkt prima. Over TV gesproken, de grote stap is final, ik heb UPC opgezegd. Per 1 januari 2007 heb ik geen kabel-tv van UPC meer. Dat moet gevierd worden, eigenlijk. Daarom koop ik binnenkort een video-capture card geval, zodat ik oude VHS opnames digitaal kan maken (moet ik niet te lang mee wachten, die magneet-banden vergaan).
Ik ben ook heel blij met de Vomar. Die supermarkt heeft ècht lekker brood, van hun eigen bakker, veel lekkerder dan dat van andere supers. Ook hun kazen en spaanse mandarijntjes zijn top! En hun self-service kassa’s vind ik cool; Zelf barcodes scannen, bliep zoef bliep zoef. The future is now. Geen caissières meer die zich verbazen over mijn vreemde boodschapjes ;-)
O ja, en voor ik het vergeet: MySpace. Want daar zit ik gewoon messages uit te wisselen met ons aller jeugd-heldin Madonna! De echte, inmiddels 48-jarige. Vooral de muziek-bizz is er heel diep gesetteld, de rich and famous hebben het geaccepteerd als een grote portal naar de ‘fans’ en ‘de grote boze buitenwereld’ toe, wat soms leuke dingen oplevert. Er zijn ook veel nep-profielen, maar de echte persoon zit er vrijwel altijd tussen..
En ik heb nog wel meer leuks te melden, maar nu geen tijd voor, en geen zin in.

Leave a Reply