Watjes TV

Ligt het nou aan mij of is het beeld dat de jonge vrouw krijgt voorgeschoteld van ‘de nederlandse man’ waanzinnig scheef aan het groeien? Ik bedoel, Jamai, Jim Bakkum, Albert Verlinde, Matthias Scholten, Gordon, Gerard Joling, holy fuck, wat een zootje verwende watjes bijmekaar! En aan de (zogenaamd) andere kant hebben we dan die wanna-be soldaten die zo nodig oorlogje moeten gaan spelen. Let’s face it, meer doen ze daar niet, en karakter hebben ze ook niet meer; Opgemaakte gehoorzame softe nerds die handig zijn met computergames, een paar lessen grondkruipen volgen en dan smeken om hagelslag en unox-worst in de geventileerde dure legertent. Mannen kunnen ook helemaal niets meer goed doen, althans, zo brengt de televisie dat; they blatantly fuck up in everything. Domme triggerhappy leugenaars die zich nergens in kunnen houden, zelfs niet in de politiek of op een optiebeurs, ’cause after all he’s just a man type of bullshit. Ik roep het al jaren; laat die wereld toch regeren door vrouwen, worden we allemaal een stuk rijker van.
Tip: Echte mannen herken je als ze aan een drukke bar, in plaats van dat afgezaagde vieze bier, thee bestellen! ;-)

Leave a Reply