Mediacircus Iraq Faq

Ook ik heb mijn ietwat verouderde cu2-vragenlijst naar deze server verplaatst. Samengevoegd met de reeds bestaande FrequentlyAskedQuestions, oftewel; Nog meer lekker zware internetkost waar u helemaal niet op zat te wachten. Goed, alsof u wel zit te wachten op dat gezeur over Irak de hele dag door. Nee dan is dit beter, nietwaar? Sorry, maar het kan me niets meer schelen welke ‘mensen’ (one can hardly call ’em that these days) hoeveel andere ‘mensen’ met welke al dan niet bestaande chemische wapens (en met welke fictieve motieven) hebben vermoord. Dat is wat ze met dit mediacircus veroorzaken: Numbness for killings. Alsof mijn leven niet even weinig waard is als dat van een onschuldige Iraqi. Ik kan derhalve niet anders dan me hier compleet voor afsluiten. Dat is; Als ik niet door wil draaien op deze dolgedraaide kermis die planeet aarde heet. Ik heb wel wat beters te doen dan Operation Invasion of Iraq op de voet te volgen.

Oh ja; H., ik denk aan je.

Leave a Reply