Voodoo

Naast onder andere Pien en Joey, ken ik ook nog Sanne, waarvoor ik bij deze graag wat reclame maak. Ze heeft namelijk een prachtstem, luister maar eens naar deze (internet exclusive!) cover van Rory Block’s Lovin’ Whiskey (a.k.a. de alcohol maakt meer kapot dan je lief is song ;-)
Voodoo speelt 20 mei 2005 in het voorprogramma van de Golden Earring, waar ze natuurlijk apetrots op is. Volgens mij behoort een wereldwijd succesje voor deze rockformatie tot de mogelijkheden. Het zou trouwens mooi zijn als ik dat CD-tje mocht afmixen :-)

This Post Has 3 Comments

 1. Sanne

  He Jules!!!!!

  Wat super dat je van die mooie reclame voor me maakt!!!Mail me eens! Ennuhh, 20 november spelen wij, Voodoo, in het voorprogramma van de Golden Earring!

 2. Sanne

  Er is wat mis met mijn ogen want ik zie nu pas dat ik je geen nieuwtje heb bezorgd….

 3. jult

  dat zeg ik: Apetrots 😉

Leave a Reply