Woonruimte gezocht

Een goede vriend en collega geluidstechnicus & muziekman zoekt dringend een (liefst zelfstandige) woonplek in Amsterdam. Mocht u iets weten, een zolder verhuren, een etage vrij hebben in uw enorme pand, neem dan even contact op via koning76@gmail.com
Langs de normale kanalen is het aanbod zéér schaars tegenwoordig. Dat het hier een geluidstechnicus betreft wil overigens juist niet zeggen dat er lawaai vandaan zal komen. Hij woont al heel lang bij zijn broer, maar die wil natuurlijk ook wel eens merken dat hij zijn huis voor zichzelf had. De meeste jonge mensen die in Amsterdam moeten wonen, schijnen mensen te kennen die wel even wat regelen met vrienden, of hebben ouders die ergens een pand klaar hebben staan voor hun (studerende) dochter of zoon, maar hardwerkende gezonde jongemannen, zonder psychische of drugs-problemen, lopen dergelijke ‘urgentie’ overal mis.

Leave a Reply