De Lichtgevende Stofzuiger

Een nieuw Suske & Wiske album? Neen, alweer niet. Vandaag een nieuwe stofzuiger gekocht, aanbieding bij de Gamma namelijk, merk Tristar. Best een cool ding, max 1600 Watt, met een baby-zuigertje erbij van 700 Watt. Mijn oude stofzuiger geeft namelijk groen licht, onder bij het roostertje waar de motor lucht moet krijgen. Het ding vonkt dus sterretjes uit, zeg maar. Schijnbaar brandgevaarlijke koolstofborstels van de motor, die nog een kunstmatig chemisch luchtje geven bij het stofzuigen ook. Het had wel wat, maar het is niet meer. Een Philips was het. De kema zou er geen stempel meer op durven zetten, zeg maar, vandaar deze upgrade. :-)

This Post Has 2 Comments

  1. Manja

    Een baby-zuiger erbij? Hmmm lijkt me handig voor het opzuigen van de huilbaby van hiernaast. Eigenlijk kwam ik even langs om je als mede KASBAW-lid een fijn weekend te wensen en eens te kijken, want ik ben hier nog niet eerder geweest! Groetjes, Manja

Leave a Reply