Aan de overkant van de oceaan

Daar wonen en leven een boel mensen die een grondige hekel hebben gekregen aan hun huidige regering. Een goede vriend van me daar is Joe, hij woont in een kelder in New York, werkt in een Siemens fabriek, zijn vrouw ligt nu in ‘t ziekenhuis, maar gelukkig doet hij 2 keer per week zijn eigen online praatprogramma, waarin hij alles kan doen en laten wat hij wil. Uit zijn laatste show heb ik een mooi fragment losgeknipt (met mp3directcut btw); Als je een beetje engels kunt verstaan, moet je dat echt even beluisteren. Het fragment is hier te downloaden, of hier direct als stream te horen. Het gaat ze daar namelijk niet meer om Kerry of Bush, om democrates of republicans, zo lang die dancing monkey bully asshole government maar ophoepelt. Get them the hell out of office, so they quit fucking with our lives! aldus Joe…

Update 6 aug:

Als je breedbandig bent, moet je beslist deze film downloaden (een torrent-link, installeer een torrent-client, zoals bijv. Torrentstorm teneinde de file binnen te tanken) – Ik ben nooit gemotiveerd geweest aangaande politiek en verkiezingen in de USA, maar ditkeer is het belangrijk dat zo veel mogelijk mensen begrijpen dat die familie Bush héél erg gevaarlijk is voor ons allemaal. Corruptie is bij die gasten echt schering en inslag.

Leave a Reply