Shockproof

Aangezien ik op het moment alleen geld verdien met wat bijbaantjes, ben ik weer eens op de uitkijk naar wat ik nu eigenlijk allemaal wil doen in het leven, voor geld. Bij deze bied ik mij aan voor het volgende: 1 van mijn vele (inderdaad sterk onderschatte) talenten is dat ik uitblink in het misleiden en verwarren van de lezende medemens. Echt leuk vind ik het niet (dat maakt het meteen werk-waardig, schijnt), maar ik kan het zo goed, en het is lekker als je het goed kunt, het is als een verslaving; Schriftelijk opschudding veroorzaken, mensen om de tuin leiden. Als ik daar geld mee zou kunnen verdienen, dan was ik in no time schatrijk. Mocht je dus iets voor me hebben, waar mijn ongewone interrumpeer-vermogens op prijs gesteld worden, mail me; Voor een redelijk bedragje zet ik een complete mailinglist, forum, of newsgroup op zijn kop, binnen een paar dagen, gegarandeerd. Waar het over gaat doet er niet eens zo veel toe, als je maar wat feitjes en argumentjes hebt liggen waar ik iets shockerends uit mag toveren. Discussie-hoer (schriftelijk m/v), zou die baan bestaan bij het CWI? :-) Het is nog voor een goed doel ook trouwens, want gratis extra leven in de brouwerij. Mijn prijs schiet natuurlijk wel omhoog als ik er niet enigszins achter kan staan. Een film-acteur kan zo ook wel eens een script weigeren omdat hij/zij niet instemt met de rol die hij/zij moet vertolken.
( ja, dit is een re-write van een veel ouder schrijfseltje )

Leave a Reply