Julius is gek

Geen inrichting kon hem plaatsen, dus verkoos hij maar de gewone opvoeding van zijn al even gekke, maar razend fijne inspirerende ouders. Dus nu heeft hij een job waar men hem “God!” noemt (vrij naar de bijbel), en geniet hij voor het eerst van zijn leven echt van muziek dankzij zijn HD600 Sennheiser (foto by DenniS) hoofdtelefoon; Voor ‘t eerst van zijn leven, omdat hij voorheen altijd bezig was met (het regelen of veroorzaken van) de muziek.

Naarmate ik ouder word (ofzo) lijken, naast al die mooie platen, ook de mooie vrouwen steeds mooier te worden, en er ook steeds meer potentiele partners tussen rond te lopen. Typisch is dat. Die jonge vrouwen van nu, zo tussen 18 en 32 jaar, zijn vaak zelfs zo leuk, dat ik gewoon niet kan kiezen wie ik nou liever, aardiger of mooier vind dan wie. Misschien was mijn roeping wel iets heel anders. Had ik, zwervend over de aarde, her en der zo veel mogelijk vrouwen moeten bevruchten teneinde de soort in stand te houden met evolutionair verantwoorde reproducties. Ergens is het misgelopen met die roeping. Waarschijnlijk inherent aan de menselijke beschaving, dat dat misloopt. Die dwong mij me in te houden, niet altijd te kunnen krijgen wat ik wilde hebben, en dus ben ik kwijt hoe of wat nu eigenlijk precies de bedoeling is met die lekkere meiden en hun begerige en/of dodelijke blikken. Je leest en ziet natuurlijk overal dat vrouwen willen, nee eisen, dat hun ideale man trouw is. Dus ben ik nu een trouw, maar ergens ontspoord mens, dat eigenlijk niet trouw zou moeten zijn, want niet iedereen in die beschaving houdt zich aan dezelfde regeltjes, zelfs die meiden niet. Enfin. Vroeg of laat lig ook jij bij mij in bed, ik zweer het je. ;-)

Leave a Reply