Rust

Zo mensen, even wennen, ik heb geen mobiele telefoon meer, want mijn Neukio mobiel is terug bij de oorspronkelijke eigenaar, en de rest is òf verlopen òf heeft geen werkende accu. Wat een rust! Ik zou al een nieuwe gehad hebben, ware het niet dat de keuze onder het huidige aanbod niet meer zo makkelijk is. Zit ik wel te wachten op dat gepriegel met MMS en Bluetooth? Ik begrijp nogsteeds niet waarom iemand “hey hallo” voor fl 0,35 wil verzenden (aan maar 1 persoon tegelijk). Kennelijk heeft men geld teveel.

Bijkomend voordeel: Men kan niet meer te allen tijde achterhalen waar ik me bevind. Het trace-able zendertje is er niet meer ;-)

Met mijn landlijn van KPN heb ik al sinds dag 1 een haat-liefde verhouding. Ik vond daar een eerder schrijfseltje over terug, warm aanbevolen…

Leave a Reply