Rare tijden

Ken je dat, dat je ergens een kamer binnenstapt en het gevoel krijgt dat de mensen in die kamer het over jou hadden net voordat je werd gespot? Ik heb gemerkt dat ik meer mag vertrouwen op mijn intuïtie, want wat ik een maand of 2 geleden voelde klopte. Bepaalde mensen zijn voor mij veel te makkelijk te doorgronden, daar merk ik aan als hen is opgedragen “iets” naar mij toe geheim te houden, dat kunnen ze voor mij dan helaas niet verbergen. Noem het een extra zintuig, ik weet dat ik het heb. Plotseling wist iemand namelijk over de plannen die bepaalde mensen hadden bij mijn werkgever, en die plannen waren niet leuk voor mij, zeg maar. Wat dan wel leuk is, dat is als je gebruik kunt maken van dat extra zintuig, en in kunt spelen op het vermoeden van de plannen die mensen met je hebben, en ze nèt even vóór kunt zijn met eigen plannen. “Oei, hij wist het al, dat is balen.” Tja.

“Maar hoe wist hij het dan?” Tjae…
En al die schijterige slappelingen bij dat ene radiostation maar gehoorzaam hun mond houden natuurlijk. En maar stiekem op zijn site kijken hoe het met hem gaat natuurlijk. Zou die wat gaan schrijven over dit, zou die wat gaan schrijven over dat? En zo ja, kunnen we er lekker over klikken bij de baas, kunnen we er een wit voetje uit halen bij de baas? Mocht het u op zijn gevallen, dat nederlandse commerciele nieuwsradio probeersel met de verwarrende naam geniet niet langer van mijn golden touch, ik heb er op 2 maart voor het laatst werkzaamheden voor mogen verrichten. Dus alles wat er nu verkeerd is, bijvoorbeeld aan het geluid; Please don’t blame me for it. Wasn’t me. Als het te lang stil is op de zender, of als er dingen niet werken, 10 tegen 1 dat het komt door mijn afwezigheid…

Leave a Reply