Anne Frank Reünie

Voordat ik naar Oldenzaal verhuisde toen ik 12 jaar was, woonde mijn moeder in Amsterdam (waar ik nu ook woon), en zat ik daar destijds op de 6e Montessori basisschool Anne Frank, in de Niersstraat (ja, met dubbel s). Mocht je daar ook op hebben gezeten, dan is er een reunie! Zoiets kost tegenwoordig meteen 12 euro 50, want je MOET hun duur gedrukte jubileumboek krijgen. Kon geen pdf-je zijn. Daar gaan al die bomen dus weer. Anyway, inschrijven dus. Vertrouwen doen ze niemand meer, dus pas als je vooraf betaald hebt mag je naar binnen. Is het eigenlijk wel gezellig, zo’n reunie?

Ik moet altijd denken aan Grosse Pointe Blank, jeweetwel, the movie of my generation. Als ik in de U.S. of A . geboren en getogen zou zijn, dan waren John Cusack en Jeremy Piven mijn beste vrienden, en had ook ik een rolletje in die film gehad gehad, no doubt about it. ;-)

Leave a Reply