Trouwen met Severn

Zo, weer wakker. Althans, wat daar voor doorgaat ;-) Ja, want ik heb tegenwoordig ook nachtwerk ergens. The graveyard shift. Schreef hij, zijn ogen rood-wrijvend. Ik heb besloten de wereld niet te vertellen waar ik dat nachtwerk doe, en wat het precies behelst. Hoe lang het zo blijft weet ik nog niet. Ligt aan ander werk.

Een nieuwe douche met glijstangset van hansgrohe gekocht bij Praxis. Duur merk, maar dan heb je ook wat, schijnt. Dat wordt iets wat mijn badkamer het bekijken meer waard gaat maken, want verder is het een ongelooflijk lelijke huurhuis bende waar de lezer niet jaloers op hoeft te zijn. Voor de gemiddelde nederlandse lezer van mijn leeftijd woon ik behoorlijk beneden mijn niveau ;-) Kan me niet genoeg schelen, ik ben te praktisch en pragmatisch om me daar druk over te maken. Als het maar werkt, als de machine maar doet wat ik wil dat ‘ie doet.
Daarnaast via ebay onlangs behoorlijk goedkoop een nieuwe ADSL-modem (met switch, wifi-sprietje, voip en Annex M support) gekocht. Was dat gekloot met Thomson en Zyxel en Draytek zo ontzettend zat. (Amateurs.) Postpakje kwam helemaal uit Australië, en dan in 5 dagen via Airmail Express Platinum (dat deed verkoper standaard). Wat een wereld! Zal spoedig een plaatje van de modem schieten, ziet er wel apart uit.
Ook verbatim (mitsubishi) dvd-r5 en dvd+r dual layers gekocht bij bigdennis.com Heel mooi geprijsd aldaar. Kan ik eindelijk mijn harddisks weer eens fatsoenlijk opruimen.
Mijn ijskast moet schoongemaakt worden, geen zin in vandaag. Allemaal van die welvaartspraat, beschamend eigenlijk. Dat vond Severn Suzuki ook al, toen ze 12 jaar was. Da’s nou zo leuk aan internet; Als je je afvraagt “Hoe zou het tegenwoordig met haar gaan?” krijg je gewoon de antwoorden. Ik wil wel met Severn trouwen, lekker ‘ruzie’ maken over ‘the environment’ en het lot van de planeet. ;-) Ze is even jong als Karin, die ooit met mij wilde trouwen, dus moet kunnen. Haha. Alleen om de naam zeg ik al Ja. Severn. Wow. Blijkt een jongensnaam te zijn, wat ik vreemd vind, het eerste wat ik dacht was Wat een vrouwelijke naam!
Vorige week de serie The Universe ontdekt dankzij grote vriend Johan uit Götenburg. Werkelijk subliem, hoe ze daar de laatste feiten en wetenschap in hebben verwerkt. Ben weer helemaal bij, astronomisch gezien. Daarvoor zijn mijn hersens echt sponzen, merk ik. En voor Severns, natuurlijk.

Leave a Reply