UWV

Problemen met het UWV? Geef de hoop niet op, er werken echt nog wel goede mensen, die daadwerkelijk het beste met je voor hebben (zo heb ik vandaag geleerd). De sleutel tot succes bij het UWV blijkt gewoon openheid van zaken, met wat hulp van de macht van internet natuurlijk. Zorg dat je het e-mail adres van de aan jou toegewezen persoon te pakken krijgt, en leg hem/haar je probleem voor. Wees zo eerlijk mogelijk, dan komt het goed. Zelfs als je al maanden niets meer met dat UWV te maken hebt.
Heden was ik namelijk jarig, en schijnbaar weten ze dat stiekem bij het UWV, want toevallig is men daar vandaag over de brug gekomen met herstel van een financieel foutje. Er lagen maar liefst 3 enveloppen van het UWV bij mijn post. De primaire reactie bij het zien van dat blauwe logo is doorgaans “oh jee”, maar dat bleek geheel ten onrechte. En ik moet zeggen, naast alle andere leuke verjaardagscadeaus was dit toch wel de leukste verrassing.

This Post Has 2 Comments

  1. Michiel de R

    Alsnog gefeliciflapstaart! Wat een positiviteit ineens, moet er helemaal aan wennen! 😉
    Nog andere bijzondere cadeau’s gekregen?

  2. jult

    Ja, een isoleerkan ( zie https://jult.net/dub/entry.php?id=422 ) en wat andere minder interessante zaken. Maar het is niet echt een feestdag, wat mij betreft eerder een soort condoleance, of viering dat we weer een jaar gehaald hebben hooguit.

Leave a Reply