24 keer kwaken

Hoofdtelefoon weer bijzonder aan te raden. De relatief saaie sexloze aflevering 24 kun je zowel hier als hier downloaden.
Met onder andere:

De stereo-opnames zijn gemaakt met mijn good old iriver HD recordertje (met daarop rockbox software), en audio technica microfoons, zie deze link voor meer info over de apparatuur.
De mp3 is gemaakt using LAME en -V5 -B192 –vbr-new -q0 –lowpass 19

This Post Has 6 Comments

 1. Rob van den Bos

  Hé Jult, lekker weer, en die Franse trekker ging achter me langs door de tuin. Geweldig, maar ik ga nog ff verder luisteren.

 2. Joan Nicolai

  Geweldig, 5 minuut 30 kwakende kikkers, en dat terwijl ik door het schoone Drentsche landschap reed. Natuur is mooi. Teken niet btw. Onderzoek wees uit dat de moderne hippe teek zelfs urbaniseert. Het schijnt namelijk dat 1/3 van de tekenbeten plaatsvindt in eigen tuin, vooropgesteld dat je een tuin hebt natuurlijk. Vogels zijn de boosdoenerts.

 3. jult

  Viel me zelf ook al op, ja 😉 Het waren er 8. Of eigenlijk 9, met dat rare aardedraadje erbij.

 4. Reggy

  heel verrassend weer. moet je vaker doen, op lokatie. me like that stereo thing. jaloers ook. wil vakantie! of eigenlijk met pensioen! IK WIL MET PENSIOEN! 😛

 5. Johan

  Merveilleux!
  Ben nu bij het stukje waarin je de onregelmatige verschijning van BWEBLVJ verantwoord. Helemaal met de andere mee eens, geen bedacht ‘format’, kortom, niets veranderen, het is mooi zo!
  Ongetwijfeld zijn dit de eerste digitaal geregistreerde Franse kikkers.

  Door je familiefoto-link je foto-album ontdekt met kunstwerkjes zoals de Eindtor, oog in de dollar gescand voor of na Dan Brown? 😉 Oh ja, die draadjes. Elk draadje parallel uitgevoerd verandert de impedantie van de kabel. Ongetwijfeld bekend maar dan toch voor de overige technisch en electrisch geinteresseerde lezer; belangrijker is dat de twee draadjes een ‘twisted pair’ zijn. Dat maakt dat overspraak (maar ja die is er natuurlijk niet als alle andere draadjes ongebruikt blijven) en storing van buitenaf minder invloed heeft. Enfin, dat ADSL modem zal zich wel automatisch inregelen.
  Bonjour Jules et au récouter

  PS geen geklaag dat dit ongewenst commentaar is want gotf*k*t de hele post opnieuw ingetikt omdat ik die kl*tebot protectie had vergeten. Ga ik misschien ook wel gebruiken maar dan met de optie om alsnog aan te vullen en niet meteen naar de middelvingerpagina.

Leave a Reply