Nu al veelbesproken hostname

Gisteren tijdens de podcastmeeting (waarbij ik trouwens vervelend last had van een dichte neus, ik moet daar eens mee naar mijn huisarts want ik sta nu op al die opnames met een beetje zo’n nasaal geluid, wat mijn stem nog erger maakt dan ‘ie al is ;-) had ik ergens even wat melige lol over mijn gefuk met de hostname van de domeinnaam hier. Dus over het deel waar normaalgesproken “www” staat. In gesprek met Leon en Bernard kwamen we op de huidige hostname terecht..
Verbazing alom zodra mensen www.lulligvoorme.nl in zullen voeren; “Had ik dat nou getypt?”
De verwarring is compleet als blijkt dat “wwww” ook goed is. Hihihi.

Ja, een mens kan ook gaan vissen, en de gevangen vis teruggooien. Dus praat met mij niet over het nut van dit soort humor.. :-)

This Post Has One Comment

Leave a Reply