Mug

Bizar! Vannacht was er een mug in mijn slaapkamer. Echt een hele agressieve, die me overdreven graag wilde steken. Is dat normaal voor eind maart? Anyway, de mug is nu dood. Verbrijzeld tot vlek op de witte muur. Muggen zijn het bewijs dat er geen god bestaat. Het is zo stom dat die beesten niet kunnen communiceren; Ik wil ze namelijk best wat bloed geven, ik heb er liters van over, gewoon een dealtje maken met de muggengemeenschap; Als zij plechtig beloven me nooit meer uit mijn slaap te houden, me niet lastig te vallen, niet in mijn mond te vliegen, dan krijgen ze van mij ieder jaar een deciliter bloed cadeau. Maar nee, die dumbo van een schepper moest van die beesten robots zonder communication-skills maken.

En dan heb je mensen, blessed with allerhande mogelijkheden om prima met elkaar te kunnen communiceren, maken ze er geen gebruik (of een potje) van. Wat een wanstaltig project eigenlijk, die mensheid en die planeet. En wat een oetlul dus, die scheppper. ;-)

Leave a Reply