Het Klootzakkendom

Vandaag vieren wij de 21e verjaardag van de spreuk “Nou, dan bent u wel een grote klootzak anders”
(copyright J.B.Thyssen, highly inspired by Wim T. Schippers en Windig en de Jong).
Deze contrastrijke uitspraak is ontstaan tijdens een zogenaamde crank-call die op magneetband werd vastgelegd. Krap 10 jaar later besloten mijn neef en ik de spreuk te gebruiken als titel voor een radioprogramma. Dit werd al gauw één van de dichtst beluisterde lokale radioshows uit de geschiedenis (zonder overdrijven), en diverse door ons geponeerde taalconcepts uit de nou dan bent u wel een grote klootzak anders show werden gebruikt door derden, zoals bijvoorbeeld “de all you need is love bus”, en het bekende “Pardon lul, u staat op mijn hondje” (Hein de Kort). Op veler verzoek is ook de originele opener van de show als mp3 te downloaden (1 MB, de Patapoe edition).

HIER zijn alvast wat oude Iets Met Klootzak jingles te downloaden… ;-)

Leave a Reply