Het Muffin-papiertje

Welke idioot heeft die onzin toch verzonnen?
Heb ik het mis als ik stel dat iedereen die ooit een muffin gegeten heeft, zich zal hebben gestoord aan dat irritante geribbelde papiertje waar de koek in lijkt te horen liggen? De zogenaamde cupcake mold is niet eetbaar, en er blijft koek aan vast zitten. Je bent dus altijd een deel van je -vaak dure- muffin kwijt aan het papiertje onderin. Zonde. Wil je er dus af proberen te eten, maar lukt nooit zonder je hele smoel met muffin in te smeren. Dat wat er aan het papiertje kleeft kruimelt ook als een gek. Je hebt kortom *altijd* troep met muffins.
Ik stel voor dat men dat stomme papiertje per ingaande afschaft. Op een planeet waar hongersnood heerst kun je niet langer voeding distribueren met verpakkingen die delen van het product moeilijk of niet eetbaar maken. Kan gewoon echt niet. Verzin voor mijn part een Dutch Muffin, die je wèl helemaal kunt eten, die geen cupcake mold nodig heeft, als tegenhanger voor the English Muffin. Dan vindt men ons maar zuinig, sois, over ons eten is tenminste nagedacht.

Leave a Reply