Stille Erkenning

Bij een ex-collega las ik dat dit er nu eindelijk is. Best raar dat ik 5 jaar geleden al zei dat zoiets op de site moest staan, dat ik het 4 jaar geleden nog diverse keren benadrukte, dat ik het 3 jaar geleden zelf dan maar ging doen (op een eigen site), dat ik het 2 jaar geleden eindelijk op de bn-site kòn doen, maar het niet mocht, en dat ik nu zie dat het er is, maar er zelf niet meer bij ben…
Nu is de vraag natuurlijk; Komt er ook nog een “De mensen achter de schermen” en een “De gezichten achter de muziek” – nudge nudge, wink wink :-) ?

Er is trouwens iets misgegaan met de verkleining van de fotootjes op die pagina, zo te zien. Dat had ik 5 jaar geleden zelfs al anders gedaan ;-)

This Post Has 2 Comments

 1. Don Juan

  Voor iemand met 0 ervaring vind ik mijn project best geslaagd 🙂

  Met dank aan de collega’s natuurlijk.

  Aan de scherpte van de foto’s wordt nog gewerkt.

 2. jbt

  Gewoon even met photoshop (o.i.d.) Image resizen naar 256 pixels breed,
  beetje Unsharp mask eroverheen (399 over 0,2 pixel) en de hoogte knippen tot het juiste formaat.

  Best knap dat je het erdoor hebt gekregen in ieder geval 😉

Leave a Reply